Miloš Filipović upitan za derbi na Koševu

HŠK Zrinjski, Miloš Filipović , Miloš Filipović , HŠK Zrinjski, Miloš Filipović , Stadion HŠK Zrinjski, Miloš Filipović , HŠK Zrinjski, Miloš Filipović , Stadion HŠK Zrinjski, Larissa
Ono što je posve sigurno je da će utakmicu propustiti Hrvoje Barišić koji je skupio tri žuta kartona, a vrlo moguće i Damir Šovšić i Dalibor Veselinović.

No, Šovšić i Veselinović ionako su češće izvan stroja nego ‘u njemu', pa puno veće brige Sliškoviću zadaje ozljeda Miloša Filipovića.

Iskusni krilni napadač dobio je jak udarac na treningu prošlog vikenda i zbog toga nije igrao u prijateljskoj utakmici protiv Dugopolja ove nedjelje. U četvrtak je trenirao, ali ne s ostatkom momčadi.

‘Trenirao sam, onako, vrlo lagano. Osjećam bolove u nozi i dalje me jako boli. Hoću li biti spreman do subote i Sarajeva u ovom trenutku stvarno ne mogu reći' , kazao je Filipović za Sportske novosti.

Budući da je Filipović postigao jedina dva gola Zrinjskog u 2019. godini, u remiju kod Širokog Brijega (1:1) i pobjedi nad GOŠK-om (1:0), jasno je da bi eventualni njegov izostanak bio veliki hendikep za Blaža Sliškovića.