Messi: Ronaldo je najbolji napadač svih vremena

FIFA, Fifa 2019, messi, Cristiano Ronaldo, napadač

Argentinski nogometaš Lionel Messi, koji je prije dva tjedna po šesti put u karijeri osvojio Zlatnu kopačku u intervjuu za argentinsku TV postaju TyC Sports govorio je o budućnosti u Barceloni, VAR-u, ali i otkrio tko je po njemu najbolji napadač svih vremena.

''Sviđa mi se VAR ako se koristi dobro. Doveden je radi uklanjanja sumnji, ali to još uvijek ne radi. I dalje odluke donosi sudac i ne temelje se na onome što se stvarno događa u pokretu. To je vrlo dobra stvar, ali se ne koristi dobro'', rekao je Messi.

Na pitanje tko je po njemu najbolji napadač svih vremena rekao je: ''Ronaldo je bio fenomen. Od svih napadača koje sam ikad vidio bio je najbolji. Bio je nevjerojatan'', rekao je najbolji igrač Barcelone misleći pritom na Ronalda Luísa Nazária de Limea, javlja HRT.

O odlasku iz Barcelone rekao je da ne razmišlja.

''Ne želim otići odavde. Ne mogu razmišljati o odlasku iz Barcelone. Sanjam o tome da bih mogao igrati u Argentini, u Newellu, ali ne znam hoće li se to dogoditi. Imam obitelj i oni dolaze prije mojih želja''.

Lionel Messi jedan je od igrača koji je postigao najviše golova u povijesti nogometa, ali ipak sebe ne smatra "tipičnim strijelcem".

''Nisam tipični strijelac. Volim dolaziti iz pozadine, biti u kontaktu s loptom i kreirati. Volim jasno postići gol, ali to mi nije opsesija. Ne živim zbog toga''.