Messi dobio nevjerojatnu ponudu, ali nije 'ni trepnuo'!

El Mundo Deportivo objavio je gotovo nevjerojatnu informaciju da je Messi tijekom pregovora s Barcelonom dobio 'nemoralnu ponudu' neimenovanog ruskog kluba (nagađa se da je riječ o Anžiju) koji je Barçi želio platiti odštetu od 250 milijuna eura, a njemu ponudio 30 milijuna eura po sezoni za trogodišnji ugovor?!

Podsjetimo, 250 milijuna eura iznosi klauzula u Messijevu ugovoru po kojoj klub nema pravo odbiti ponudu, ali je Messi sam odlučio ostati u Barceloni i nastaviti s osvajanjem trofeja.

Napadačev otac Jorge tvrdi da njegov sin nije ni trepnuo na ponudu jer mu novac ne može zamijeniti zadovoljstvo osvajanja trofeja, rušenja rekorda i ispisivanja povijesti, što gotovo iz dana u dan čini u Barçi.

U svakom slučaju ljubav Barcelone i Messija se nastavlja, što se ne može reći za Cristiana Ronalda i Real jer je Portugalac odbio potpisati novi ugovor.

Njegovo nezadovoljstvo navodno je opet eruptiralo te se sve češće spominje kako bi karijeru mogao nastaviti u klubu iz kojeg je i došao u Madrid - Manchester Unitedu.

Sportski.net