FOTO  Međunarodni nogometni turnir U-11: Hajduk svladao Široki u finalu

HNK Hajduk Split, NK Široki Brijeg, O.Š. Hajduk Split, NK Glavice, NK Urania, NK Osk, HNK Jadran T. i HNK Zmaj Makarska.

Nakon cjelodnevnog odigravanja utakmica u finalnoj utakmici Hajduk je svladao Široki Brijeg rezultatom 2:0, a u utakmici za treće mjesto Otvorena škola Hajduka je bila bolja od Glavica rezultatom 4:2 nakon izvođenja jedanaesteraca (prethodno je završilo 1:1).

Nakon odigranih utakmica osvajačima od petog do osmog mjesta Nikša Visković je uručio  medalje, a kapetanu prvoplasirane ekipie Hajduka pehar i medalje je uručio predsjednik kluba s Poljuda Marin Brbić. Drugoplasiranoj ekipi NK Široki Brijeg pehar i medalje je uručio načelnik općine Tučepi Ante Čobrnić, dok je trećeplasiranoj ekipi O.Š. Hajduk Split pehar i medalju uručio Marijan Mravičić, predsjednik HNK Jadran Tučepi.

Za fair-play ekipu turnira proglašena je O.Š. Hajduk Split, a prigodni pehar je uručio Zdravko Marić, instruktor pri NSŽSD-e. Pehar za najboljeg strijelca je dobio igrač Hajduka Marin Ljubičić, a najboljim igračem turnira je proglašen njegov suigrač Stipe Biuk, kojemu je prigodni pehar uručio Miljenko Ševelj, voditelj škole nogometa Jadrana iz Tučepa. Najboljim vratarem je proglašen Petar Zovko iz Širokog Brijega, a prigodni pehar mu je uručio nekadašnji čuvar mreže "bilih" Vlado Balić.

Na turniru su sudili Srećko Šalinović, Joško Breznik i Jakov Kovačević.

MATKO BEGOVIĆ