FOTO  Međunarodni nogometni turnir Tiki-Taka privukao preko 150 djece iz BiH i Hrvatske

turnir tiki-taka

Organizator turnira je Nogometna škola Tiki-Taka, a ovo je i prvi međunarodni turnir u organizaciji ove nogometne škole. Na turniru sudjeluju dječaci i djevojčice rođene 2011. i mlađi.

"Na ovom turniru sudjeluje dvanaest ekipa koje su svrstane u četiri grupe. U svakoj grupi se nalaze po tri ekipe, s tim da prvi direktno prolazi u četvrtfinale, dok drugoplasirana i trećeplasirana ekipa imaju još jednu šansu i odigrat će utakmice u osminifinala. Na taj način smo omogućili da svi imaju što više utakmica i da se djeca igraju, a ne da odmah nakon prvog kruga ispadnu. Prezadovoljan sam koliko je došlo djece. Sudjeluje dvanaest ekipa što znači da sudjeluje preko 150 djece", rekao je za naš portal voditelj škole Tiki-Taka i organizator turnira Tihomir Tiki Skoko.

"Na turniru sudjeluju i dvije ekipe iz Hrvatske, točnije iz Metkovića i Runovića tako da je ovaj turnir dobio i međunarodni karakter. Finale turnira zakazano je za danas u 16:30 sati tako da ovim putem pozivam sve zainteresirane koji vole nogomet da dođu danas na terene Kartinga i pogledaju završnicu ovoga turnira", nadodao je Skoko.

HERCEGOVINA.info