Mateo Sušić: Očekujem da ćemo ostati u ligi

No, jasno je da će glavna snaga morati izvući iz postojećeg kadra, a jedan od njih, Mateo Sušić, dužnik je zbog neuvjerljivih izdanja iz jesenskog dijela prvenstva, stoga spremno obećava svoja bolja izdanja: "Odmorio sam se, naravno da jesam. Praznike sam proveo kod kuće gdje sam živio cijeli život, pored Međugorja. Za Novu godinu sam malo putovao i to je to. Na početku odmora uopće nisam trenirao, samo sam se odmarao."

"Prije dva tjedna sam počeo s treninzima koje nam je dao trener. Sve u svemu, odmorio sam se, a nisam se zapustio. Vježbe koje nam je dao trener su bile za održavanje forme, bilo je nešto trčanja i nešto vježbi za snagu, ali ništa previše naporno", istaknuo je Sušić u izjavi za službenu klupsku stranicu.

Desni bočni Puljana je svjestan da ih čeka teška bitka za očuvanje prvoligaškog statusa, ali vjeruje da će u tome uspjeti: "Očekujem da ćemo ostati u ligi. Možda nam se i posreći pa počnemo zabijati golove kakve smo mi dobivali pa se priključimo borbi za Europu. Ima još 15 utakmica i nikad nije kasno."

hrsport.net