Mateo Sušić: Nakon poraza od Celtica večerašnji susret je jako bitan!

Mateo Sušić, Europska liga

Večeras je na rasporedu 3. kolo grupne faze Europske lige. Na rasporedu su 24 susreta iz 12 grupa.

U grupi E igraju se dva zanimljiva susreta. Celtic će na svom travnjaku dočekati Lazio, dok će drugoplasirana momčad grupe Cluj u Francusku na noge momčadi Rennesa.

Za momčad Cluja od početka će na travnjaku biti Mateo Sušić.

-Očekuje nas jako teška utakmica protiv dobrog protivnika. Mislim kako nam je večerašnji susret jako bitan, da se vratimo na pravi put nakon poraza od Celitca, kaže Sušić za Hercegovina.info.

No, nije samo večeranji susret zahtjevan po momčad Cluja.

-Dobili smo jako tešku grupu. Igramo protiv osvajača kupa Italije i Francuske, a o Celticu i ne treba trošiti puno riječi. Svi znate o kakvoj se momčadi radi. Jako dobro smo krenuli domaćom pobjedom nad Laziom, no onda je uslijedio poraz od Celtica. Cilj nam je skupiti što više bodova i izboriti prolazak dalje. Ponavljam, večerašnji susret nam je od iznimne važnosti.

Kaže Sušić kako je i povratak u Cluj bio jako dobar potez.

-Istina. Ipak sam se vratio u jaču ligu i ima više prostora za napredak. Moldavska liga i nije bila baš na nekom zavidnom nivou. U Cluj sam doveden da pomognem momčadi kako bi  izborila Europu, što smo i učinili. 

Koje su ambicije kluba za nastavak sezone?

- Ostati što dulje u Europi, i osvojiti treći uzastupni naslov prvaka države, kazao je u telefonskom razgovoru iz Francuske za Hercegovina.info Mateo Sušić.