Mario Stanić posjetio Buffona u Međugorju

Kapetan reprezentacije Italije privatnim je zrakoplovom jučer doputovao u Mostar odakle se u pratnji svojih domaćina uputio u Međugorje.

Nakon dolaska u Međugorje Talijan se sastao s lokalnim svećenicima, posjetio jednu od vidjelica i hodočastio na Brdo ukazanja. A danas ga je u Međugorju posjetio bivši hrvatski reprezentativac Mario Stanić. Stanić i Buffon su u drugoj polovini devedesetih dijelili svlačionicu Parme, da bi kasnije i Buffon i Stanić iz Parme otišli u velike klubove. Buffon u Juventus a Stanić u Chelsea iz Londona.

Buffonu je ovo prvi posjet Međugorju a budući da je na hodočašću poznati Talijan je tražio mir i nije želio odgovarati na novinarska pitanja, samo je kratko pozirao fotoreporterima poslije čega je otišao u svoju sobu dok Stanić nije bio raspoložen ni za fotografiranje.

Ne tako davno, sredinom lipnja, u Međugorju je boravio i trener engleskog prvaka Manchester Citya Roberto Mncini kojemu je to bio drugi posjet Međugorju u samo tri mjeseca, a prije par dana Međugorje su posjetile i taekwondo reprezentativke Hrvatske Ana i Lucija Zaninović.

citluk.ba