Mario Mandžukić pakira kovčege, dogovorio je prelazak u velikana

Mario Mandžukić, LA. Los Angeles, nogomet, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Manchester United, mario madžukić, Dejan Lovren, trensferi, mario madžukić, Borussija Dortmund, Mario Mandžukić, Manchester United, Borussija Dortmund, nogomet, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Juventus, Mario Mandžukić, transfer, katar
Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić (33) vjerojatno će karijeru nastaviti na Otoku. Juventusov napadač usmeno je dogovorio prelazak u Manchester United, piše Tuttosport.
 
Mandžo će odmah na početkom zimskog prijelaznog roka potpisati za klub s Old Trafforda. United bi Staroj dami trebao isplatiti odštetu od deset milijuna eura. Menadžer Ole Gunnar Solskjær želio je Mandžukića dovesti u ljetnom roku, ali bivši vatreni nije želio otići iz Torina. No nije se uspio nametnuti novom Juventusovom treneru Mauriziju Sarriju te je počeo pakirati kovčege. Engleski mediji su pisali kako Unitedov menadžer želi dovesti Super Marija, jer momčad ima velikih problema s realizacijom.
 
Crveni vragovi su ove sezone zabili samo devet golova, od čega samo četiri iz igre i to protiv Chelseaja na početku sezone. Mandžo je od 2015. za Juventus odigrao 162 utakmice te je zabio 44 gola i imao 24 asistencije. Prije dolaska u Staru damu igrao je za Wolfsburg, Bayern i Atletico.

vecernji.ba