Mario Mandžukić odlazi u Wolfsburg za 9 milijuna €

Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, bundes liga, Mario Mandžukić, Edin Džeko

Najbolji Dinamov nogometaš Mario Mandžukić napokon je sve  dogovorio oko prelaska u njemački Wolfsburg. Vrijednost transfera procjenjuje se na devet milijuna eura, a Mandžo bi u njemačkom Bundesligašu trebao zamijeniti Edina Džeku piše 24sata.hr.

Godišnja plaća hrvatskog reprezentativca trebala bi navodno iznositi oko milijun i pol eura. Mario Mandžukić došao je na jutarnji trening samo kako bi se pozdravio sa svojim dosadašnjim suigračima, a čelnici Dinama navodno su u to vrijeme rješavali svu potrebnu papirologiju u HNS-u.

Iako su u Maksimiru mudro negirali da su primili bilo kakvu ponudu za svog najboljeg i najskupljeg nogometaša posao se, čini se, već dugo obavljao u strogoj tajnosti. Točka na i bila je odlična Marijeva predstava u drugom pretkolu Lige prvaka protiv Kopra koju su uživo s maksimirskih tribina pratili Wolfsburgovi čelnici. Nakon dva gola i dvije asistencije ljudi iz vučjeg grada nisu mogli ostati imuni na Mandžinu genijalnost i preostalo je samo staviti potpis na ugovor. Smješak igrača utakmice nakon pobjede i riječi 'nikad ne znaš tko te gleda s tribine' već su nam u utorak dali do znanja da Mandžo odlazi.

izvor: 24sata.hr