Mario Mandžukić dobio po nosu!

Dinamo, Zdravko Mamić, GNK Dinamo, Liga prvaka, Dinamo, Dinamo, Dinamo, Vahid Halilhodžić, UEFA, dinamo zagreb, financijski problemi

U utakmici koju je pratilo oko 2.000 gledatelja, Dinamo je svoje najbolje prilike stvorio tek pred kraj susreta, ali Mandžukić i Ibanez nastavili su tradiciju promašivanja koja je već zaštitni znak modrih. Umjesto da zabije jednu gotovo stopostotnu šansu, Mandžo je promašio i još dobio i udarac u nos, te je morao izaći iz igre, piše net.hr.


PIXSELL
Velimir Zajec je već počeo razmišljati o Dinamovoj prvoj europskoj prepreci

"U najtežoj smo fazi priprema. Očito je da smo previše umorni, a onda je teško očekivati od igrača ljepotu na travnjaku – pravdao je svoje igrače trener Dinama, Velimir Zajec.Generalno gledajući zadovoljan sam. Vidi se da u obrani još imamo malih problema. Bišćan i Šimić još nisu uhvatili ritam utakmica. Bišćanu je ovo ipak prva utakmica nakon šest mjeseci i ima tek tri treninga s loptom iza sebe. Kako će vrijeme odmicati i oni će biti sve uigraniji tandem", izjavio je Zajec za Večernji.

Čovjek koji je skoro dvije godine izdržao u Maksimiru

Bivši trener Dinama Branko Ivanković je na ljetnim pripremama upisao već dvije pobjede u Sloveniji, 5:0 protiv Olimpije i 1:0 protiv Nafte iz Lendave. Njegov Shandong Luneng još očekuju susreti s Hrvatskim dragovoljcem i Slaven Belupom, prije nastavka prvenstva u Kini.

"Bit će to dovoljno da uhvatimo formu koja nam garantira borbu sa Ćirinim Shenhuaom u borbi za naslov kineskog prvaka. U Europu smo doputovali s namjerom da uhvatimo što više iskustva u jakim europskim utakmicama. To je ono što nam nedostaje ovog trenutka", objasnio je Tanac.
Net.hr/VL/T.H.