Mario Maka Ivanković: Zrinjski može do naslova

maka
...borac na terenu i ljubimac Ultrasa, te je kao takav idealan sugovornik u ovo blagdansko vrijeme. Evo što je legendarni kapetan rekao za naš portal HERCEGOVINA.info:

Evo kao prvo kako komentiraš polusezonu za nama?

Različiti su komentari i mišljenja, ali ja sam zadovoljan jesenim dijelom sezone. Ostali smo u igri za oba trofeja i to dovoljno govori.

Realno da li se moglo više od ovoga plasmana?

Istina je da se moglo bolje i trebali smo imati tri-četiri boda više na kontu. Bilo je i više razloga zašto je tako, ali ja se ne mogu pomiriti da su nam suci uzeli par bodova svojim pogreškama.

Gdje bi se Zrinjski trebao pojačati u ovom prijelaznom roku?

Što se tiče pojačanja još je rano govoriti o tome, jer ne znamo ni tko će da nam ostane od sadašnjeg kadra. Sigurno je ako nam poslije Miličevića ode i Stojkić da ćemo trebati pojačanja na njihovim pozicijama.

Može li Zrinjski do naslova ove sezone?

Sigurno da možemo. Cilj je izlazak u Evropu, ali mislim da bi nas u potpunosti zadovoljio jedan od trofeja.

Možeš li nam povući neku kratku paralelu između igračke i trenerske karijere?

Vjerujte mi da se igračka karijera nemože porediti ni sa čime. I dan danas mi je krivo što nisam igrao još sezonu ili dvije. Savjetovao bi sve igrače da igraju što duže, da paze na svoje zdravlje i rade ovaj posao koji vole što duže.

Evo za kraj jedna Božićna poruka navijačima od legende kluba?

Najboljim navijačima našim Ultrasima, svim navijačima obitelji Zrinjskog kao i drugim ljudima želim od srca Sretan Božić i Novu godinu. Vaš MAKA

HERCEGOVINA.info