Mario Kvesić: Pun sam želje i motiva, nije to još bilo najbolje od mene

Dugo nisam igrao, nakupilo se u meni želje i motiva za dokazivanjem i na kraju je ispalo dobro. No, nije to još ono najbolje od mene, osjećam da mogu dati i još više - kazao nam je Kvesić.

U Park mladeži si došao početkom prošle sezone, dugo čekaš šansu...

- Istina je, ali za mladog igrača i nije presudno koliko čeka priliku, već da je, kad mu se ona ukaže, iskoristi na najbolji način.

Lokomotivi si već jednom zabio...

- Da, bilo je to za 1:1 prošle sezone. Ušao sam tada s klupe.

Kako je došlo do ovog gola u Maksimiru?

- Osjetio sam situaciju kada je Rugašević oduzeo loptu i dodao je naprijed. Znao sam da je Belle nadmoćniji od svog čuvara i pratio akciju do kraja, da bih u pravo vrijeme primio loptu i poveli smo sa 1:0.

Niste zadržali vodstvo do kraja.

- Pa mislim da mi više možemo žaliti za pobjedom. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, zabili gol u pravo vrijeme, a čak i početkom nastavka držali sve u svojim rukama. Sve do njihova gola.

Izgledao si kao pravo osvježenje prema naprijed...

- Fizički se odlično osjećam. Fali mi kontinuitet, ali on će doći s utakmicama, a inače se trudim igrati dobro i fazu obrane jer u današnjem nogometu jedno bez drugoga ne ide.

Sljedeći ispit je Slaven Belupo, koji će se pokušati na vama vaditi?

- U Koprivnici je uvijek nezgodno, ali valjda će se u tom susretu i nas nešto pitati. Istina je da će se oni pokušati izvaditi, ali i mi moramo ići na pobjedu. I nama trebaju bodovi.

dalmacijanews.com