Mario Ivanković: Zrinjski je dotakao dno

Posljednji se dogodio u Trebinju. Na toj utakmici protiv Leotara Mario Ivanković, kapetan Zrinjskog, postao je rekorder sa 163 nastupa za mostarski klub u Premier ligi. O teškom stanju u klubu Ivanković je govorio za RDV.

''Nakon dobrog nastupa u Europi u prvih nekoliko kola smo odigrali nešto, ali onda je došao pad. Selekcija igrača bila je potpuno pogrešno izvedena i došlo je do ovoga što imamo danas. Ne radi se više o krizi igre, krizi rezultata, nego smo stvarno dotaknuli dno'', poručuje kapetan Plemića i dodaje: ''S kim god igramo strahujemo za bodove, ne samo vani, nego i na svom terenu. Mislim da je ovo definitivno alarmantno stanje, da više ništa ne treba prepuštati slučaju. Trebamo sve učiniti da prođemo preko Čelika u polufinale Kupa, a onda na zimu nam je potrebna totalna reorganizacija u igračkom smislu, ali i u stožeru što se mene tiče. Moramo ostvariti stopostotnu promjenu da bi se krenulo naprijed.''

Maka kaže kako su rezultati govorili najviše o bivšem treneru Draganu Joviću. Velike su njegove zasluge za osvajanje trofeja, ali kapetan smatra kako i on snosi dio krivice za trenutnu situaciju u momčadi.

''Zahvaljujem se navijačima koji su bili i u Trebinju u velikom broju. Ne znam odakle im volja i želja, izgleda da jedino oni u ovom trenutku vole Zrinjski, mislim da se bar radi njih trebamo vratiti na pravi put i početi pobjeđivati'', riječi su najiskusnijeg igrača mostarskog kluba.

izvor: radio dobre vibracije