Mario Ivanković: Nije bitno tko je s druge strane, želimo pobjedu!

maka

Timće biti kompletniji za povratak nekoliko važnih prvotimaca, a navijače se još ne može obradovati povratkom izuzetno važnog pojedinca, Ivana Crnova.
Foča je zaboravljena, no sedam dana kasnije Zrinjski ponovno mora na istok zemlje - točnije na sjeveroistok, u Zvornik. Tamo je mostarski premierligaš igrao samo jednom, a iz tog duela iz 2010. ostao je zapamćena jedan detalj - pobjednički pogodak Drine iz 95. minute susreta. Bila je to općenito sezona u kojoj je Zrinjski upisao niz neslavnih rekorda, a dobro se tog vremena i terena u Zvorniku sjeća pomoćni trener Mario Ivanković.

- Dva puta sam igrao u Zvorniku. Jednom u dresu Zrinjskog, kada smo izgubili u onoj 95. minuti. Sjećam se da je teren, kako je blizu voda, uvijek natopljen..., a sada su se još umiješale vremenske neprilike. Koliko sam vidio, sve iznad Zvornika je pod vodom, ali vidjet ćemo još.
Bilo je neko drugo vrijeme, kada su Plemići birali utakmice u kojima su se mogli nazvati favoritima. Sada imaju jasan cilj. Žele puni plijen.

- Vidio sam se Drini vraća dosta igrača koji nisu igrali u porazu kod Veleža u 1. kolu..., navodno ih je sedam nedostajalo u toj utakmici. Sad koliko je to istina, koliko nije, ne znam. Ima tu i nekoliko stranaca, dosta novih igrača, ali mi smo vidjeli tu utakmicu protiv Veleža..., nije nam bitno je li s druge strane peti ili deseti, po mom osobnom viđenju sve osim pobjede bio bi neuspjeh, istaknuo je Ivanković.
Ono što u subotu treba očekivati definitivno je drukčiji sastav. Nažalost po Plemiće i sve fanove kluba, unutra neće uskočiti Ivan Crnov, čiji je izostanak zasigurno jedan od glavnih razloga što momčad u tri ovosezonska (dva puta Maribor i Slavija) susreta nije zabila...

- Ne vjerujem da će biti u kombinacijama. Čisto sumnjam. Bio bi preveliki rizik gurnuti ga sada unutra. Vjerojatno ćemo ga pokušati spremiti za 3. kolo (domaću premijeru protiv Radnika, op. a.), kada bi možda s klupe mogao dobiti minutažu.
Sastav?
- Nismo još govorili o sastavu. A promjena će sigurno biti. Vraćaju nam se Radeljić, Muminović i Đurić, naglasio je pomoćnik u stožeru prvaka.

Dnevni list