Mario Čilić novi je predsjednik MNK Brotnjo

MNK Brotnjo

Viceprvak Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine MNK Brotnjo iz Čitluka ima novog predsjednika, a to je dosadašnji sportski direktor kluba Mario Čilić.

Čilić je izabran na mjesto v.d. predjsjednika, te će tu funkciju obnašati na godinu dana, do redovne skupštine kluba 2020. godine.

Nakon što je dvije godine obnašao dužnost sportskog direktora, Čilić će na predsjedničkoj funkciji zamjeniti Zlatka Jarkića.

- Najprije bi se ovim putem želio zahvaliti našem dosadašnjem predsjedniku g. Zlatku Jarkiću, jednom od utemeljitelja našeg kluba, na svemu što je napravio za MNK Brotnjo, i njegov doprinos ostaje neizbrisiv. On i dalje ostaje uz klub, a na nama upravi, i meni kao predsjedniku je obaveza da nastavimo gdje je on stao. Moram istaknuti da je sustav unutar MNK Brotnjo tako dobro posložen, da i nije teško preuzeti novu funkciju jer ispred sebe imamo više-manje sve posloženo, na nabolji mogući način. Mislim da kao uprava jako dobro funkcioniramo i da smo jedan od posloženijih sportskih kolektiva u općini Čitluk, ali i šire, što se moglo vidjeti i u protekloj sezoni. Sve što mogu poželjeti u daljnem radu je to, da igrači na čelu s trenerom Matejem Čilićem odgovore na najbolji mogući način i u svakoj utakmici na terenu daju sve od sebe, kako bi Brotnjo i dalje bio u vrhu domaćeg futsala, kazao je za Hercegovina.info, novi predsjednik MNK Brotnjo Mario Čilić.

Valja istaknuti kako potpredsjednik kluba ostaje Igor Ivanković, direktor Nikica Pehar, dok je na mjesto sportskog direktora imenovan Ivan Šimunović.