FOTO  Mario Budimir: Na okupu nas drži velika ljubav, privrženost i bezrezervna podrška hrvatskoj reprezentaciji

Mario Budimir, Uvijek vjerni udruga, Posušje
Mario nam je predstavio Udrugu i otkrio kakvi su njeni planovi i ciljevi.

Za početak nam se predstavite?

Moje ime je Mario Budimir, povjerenik sam Udruge Uvijek vjerni Posušje. Ovim putem vam želim predstaviti našu podružnicu u par točaka.

Od kada se nalazite na mjestu povjerenika Udruge Uvijek Vjerni Posušje?

Na mjestu povjerenika se nalazim od veljače 2012. godine. Valja istaknuti da je tada u Posušju osnovana prva podružnica navijača Uvijek vjerni u BiH.
Tada je krenula cijela priča koja još uvijek traje, te se nadamo kako će i druge sredine u BiH, koje već nisu, uskoro postati dio naše obitelji.

Koliko podružnica ima danas članova?

Danas podružnica Posušje broji oko 100 članova, a za cilj imamo podići taj broj na dosta višu razinu. Uz aktivnosti koje spremamo za vrijeme trajanja predstojećeg Europskog prvenstva, i najprije druženjem u našoj mini fan zoni, nadam se da ćemo taj cilj i lako postići.

Kakve pogodnosti imaju članovi Udruge u odnosu na ostale navijače?

Pogodnosti koje naši članovi koriste su klasični, kao i kod drugih podružnica o kojima je već bilo riječi na prestavljanju ostalih podružnica. Ono što je zanimljivo je da među našim članovima imamo one koji redovito odlaze nautakmice i za njih je najbitnije da uvijek imaju osigurane ulaznice što im članstvo u našoj udruzi u svakom trenutku omogućava. Isto tako imamo skupine ili pojedince koji su s nama od prvoga dana, i iako nemaju mogućnost zbog brojnih obaveza da putuju na utakmice, žele biti dio ekipe koja se okupi i barem zajednički pogleda utakmice na tv- u, te imamo pojedince koji se baš i ne kuže u sport, ali kažu kako ih za vrijeme velikih natjecanja „ponese euforija" te da su spremni nabrojati prvih 11 u podne i u ponoć. Sve njih u udruzi Uvijek vjerni na okupu drži velika ljubav, privrženost i bezrezervna podrška hrvatskoj reprezentaciji.

U kakvim ste odnosima sa središnjicom u Zagrebu?

Što se tiče odnosa sa središnjicom u Zagrebu, naš odnos je uvijek bio odličan i korektan. Pogotovo zato jer smo im mi prva podružnica u BiH i trebalo je od nekud krenuti, trebalo jeimati strpljenja ,živaca i povjerenja sa obje strane, drago nam je i zadovoljni smo da to sve ide svojim putem, te se nadamo da će tako još dugo i ostati.

Dolazi nam Europsko prvenstvo u Francuskoj?

Dolazi nam Europsko prvenstvo i dolazi nam prva fan zona u Posušju. U organizaciji sa caffe GRAND- om organiziramo prvu fan zonu ovog tipa u našem gradu.Uz vatreno navijanje očekuje vas nagradna igra kroz cijelo natjecanje uz dosta zanimljive i bogate nagrade, te super ambijent koji sigurno neće izostati uz naše hostese koje će sepobrinuti za promociju Udruge za koju dosta ljudi još i ne zna da postoji u našem gradu. Organizacija je još u tijeku pa nećemo iznositi više detalja, ali sa sigurnošću možemo reći kako spremamo jednu lijepu priču za sve naše goste i navijače. Za sve ostalo ćete morati biti sa nama, i uvjeriti se da naš trud nije bio uzaludan.

HERCEGOVINA.info