Mario Balotelli pokazao veliko srce

Jose Mourinho, Mario Balotelli, Manchester City, Mario Balotelli, Manchester City, David Beckham, Mario Balotelli

Napadač Manchester Cityja, u jednoj je londonskoj kockarnici dobio 28.000 eura, a na izlazu je jednom beskućniku dao tisuću eura.

Teško je nabrojati što se sve ove sezone izdogađalo Mariju Balotelliju, nogometašu kojega je čak i njegov trener u Manchester Cityju nazvao glupanom zbog nevjerojatnih ekscesa koje radi izvan i na travnjaku. 21-godišnji Talijan ganskog porijekla svađao se sa suigračima, s trenerom, udarao i provocirao protivnike, gađao juniore Cityja strelicama za pikado, a vrhunac je bio kad je u jednom restoranu u Manchesteru bez ikakva povoda izvrijeđao prostitutku koja je Wayneu Rooneyu zamalo uništila brak.

Dobacio joj je bez ikakva razloga, usred restorana, 'Rooneyeva ku*vo!', i jedva na kraju izbjegao tučnjavu s pratiteljem mlade dame.

Reputaciju najblesavijeg nogometaša današnjice potvrđuju i njegove brojne zgode i nezgode u Interu, iz kojeg je doslovno potjeran. Kad je stigao u Manchester, prvog je dana razbio svoj Audi R8 koji je dobio od kluba, a navijači su mu uskoro demolirali novi Maserati što je tjednima skrivao jer ga je bilo sram, kako je kasnije objasnio.

U jednom je trenutku priznao da mu treba psihološka pomoć, ali čini se da je sve ipak ostalo samo na riječima.

Može ga tješiti tek činjenica da tjedno zarađuje 110.000 eura, pa mu skoro pola milijuna eura kazni koje je platio za svoje bizarne 'izlete' i nisu neko opterećenje za kućni budžet.

izvor: sportski.net.hr