Marin Vranjić: Osjećaji nakon pogotka za Zrinjski su neopisivi

Zrinjski-Gošk
Jučer je HŠK Zrinjski svladao Gošk rezultatom 4:1, a dva strijelca za Plemiće bili su upravo juniori Marin Vranjić i Ildar Klarić.

Evo što je nakon svog prvijenca za prvi tim Zrinjskog za naš portal reako Marin:

Kao prvo kako se osjećaš nakon prvog pogotka za seniore Zrinjskog?

Osjećaji nakon prvog pogotka postignutog u seniorskom timu HŠK Zrinjskog i pred Ultrasima, su jednostavno neopisivi. To se ne može opisati riječima.

Možeš li prokomentirati utakmicu sa Goškom?

Utakmica sa Goškom nije bila nimalo lagana. Uvjeti za igru su bili nemogući, ekipa Goška je vrlo dobra i veoma stabilna ekipa što su pokazali i u ovoj utakmici. Ja bi im čestitao na odigranoj utakmici i na borbenosti, te bi im poželio svu sreću u nastavku prvenstva, i da od iduće sezone igraju sa nama u Premijer ligi.

Da li si zadovoljan svojom formom na ovim pripremama?

Na početku priprema sam imao malu ozljedu, ali je sada sve hvala Bogu u redu i zadovoljan sam proteklim pripremama, ali uvijek se može bolje.

Čak osam juniora je sada na pripremama sa prvim timom, kome možemo zahvaliti za to?

Da, kao što ste rekli osam juniora je priključeno prvom timu, a tome možemo zahvaliti svim trenerima koji su nas trenirali od početka pa sve do sada, i upravo su svi ti treneri zaslužni za sve što smo do sada postigli.

Pred vama je nastavak natjecanja, što očekuješ od juniora, a što od prvog tima?

U nastavku ove sezone od obje konkurencije očekujem najmanje po jedan trofej, ali će trebati još puno napornog rada i zalaganja, kako na terenu tako i van njega da se to ostvari.

Kada smo zadnji puta razgovarli rekao si da ti je želja potpisati i igrati za prvi tim Zrinjskog nekoliko godina. Koliko si blizu ili daleko od toga?

Meni se ta želja i ostvarila da potpišem sa Zrinjskim ugovor, ali sadaje sve na meni, da se nametnem u ekipi i da izborim svoje mjesto u momčadi.

Evo za kraj još jedna poruka navijačima koji su svuda uz Zrinjski?

Ovim putem bih pozdravio najbolje navijače ULTRASE, i neka nastave ovako bodriti svoj tim, i ako Bog da na kraju ćemo zajedno sa njima proslaviti jedan od trofeja.

HERCEGOVINA.info