Marin Aničić: U Gabelu po tri boda

Slaven Musa i Marin Aničić

Povodom toga danas je u klubu održana tiskovna konferencija na kojoj su govorili trener Plemića Slaven Musa i igrač Marin Aničić.

Novajlija u Premijer ligi ove godine je GOŠK iz Gabele koji je u posljednjem kolu u Travniku pokazao da je kvalitetna i dobra momčad.

Sigurno da su kvalitetan protivnik i imaju skup kvalitetnih, provjerenih prvoligaških igrača, međutim bez obzira na sve smatram da smo mi dovoljno dobri i jaki da tu utakmicu riješimo na način koji bi nas zadovoljio. Što se tiče ozljeda igrača u momčadi tu nemamo velikih problema, osim što imamo kartoniranog kapetana Džidića koji nema pravo nastupa u ovom kolu. U konkirenciji nije Jakson koji ima upalu tetiva, međutim on i nije bio u planu da krene u prvih 11. Svi ostali su zdravi i to nam daje optimizam pred sutrašnju utakmicu. Većih promjena u momčadi neće biti. Umjesto Džidića ulazi Markić koji je i do sada igrao tu poziciju u momčadi. Isto tako Šunjić se u odnosu na prošlu utakmicu vraća u momčad. Što se tiče Žićovića, njega možemo očekivati u nastavku utakmice bez obzira na rezultat. Žižović je u solidnom fizičkom stanju i postoji mogućnost da već protiv Veleža krene u početnom sastavu, kazao je Musa.


Marin Aničić

Osobno poznajem dosta igrača u Gabeli. Gledao sam na TV-u prošlu utakmicu GOŠK-a u Travniku gdje su pokazali da su solidna momčad. Mi smo ovaj tjedan dosta radili na osvježavanju, jer smo malo umorni od prethodnih utakmica. U Gabelu idemo po tri boda koja nas dižu u vrh tablice. Mislim da je ova utakmica među najbitnijim do sada. Sutrašnju utakmicu moramo odraditi maksimalno, kazao je Marin Aničić.