Marin Aničić: Naravno da ću se vratiti u Zrinjski

HŠK Zrinjski
Pred polazak na pripreme svojih sada već bivših suigrača Marin je došao da se oprosti od njih i zaželi im sreću. Iskoristili smo moment te porazgovarali sa njim o njegovom iznenadnom napuštanju Zrinjskog.

"Iskreno nisam očekivao odlazak i sve se desilo nekako na brzinu. Bila je to ponuda koja se nije mogla odbiti te sam na zadovoljstvo oba kluba potpisao ugovor sa Metalurgom".

Da li si bio na probi u svom novom klubu?

"Nisu me probali i samo sam nakon liječničkog pregleda potpisao. Kako kažu pratili su moje igre u nekoliko susreta tako da nije bilo potrebe za nekom posebnom probom".

Na koliko si vremena potpisao ugovor?

"Ugovor sam potpisao na tri godine, i nadam se da će mi to biti odskočna daska za dalje, a i u mom novom klubu računaju da će me prodati nekom jačem klubu".

Ponikao si u Zrinsjkom, prošao   sve kategorije i sada odlaziš praktički na samom pragu karijere? Kako se sada osjećaš?

"Koliko mi je drago, toliko sam i tužan što odlazim iz Zrinjskog. Ne znam, teško mi je što odlazim iz moga grada i moga kluba".

Imao si u neku ruku sreću da se kao mlad igrač afirmiraš u klubu koji je uvijek u vrhu i koji je evo već dugi niz godina nastupa u Europi?

"Naravno,  ja se ovim putem zahvaljujem svima koji su me vodili i naravno treneru Joviću koji mi je pružio priliku da se dokažem u Zrinjskom. Na kraju krajeva da nisam igrao ne bih sada sigurno ni otišao u Ukrajinu".

Kakva su tvoja očekivanja u novom klubu?

"Prvo očekujem da se prilagodim novoj sredini. Pričao sam sa trenerom koji od mene očekuje dosta, a ja se nadam da ću dosta brzo dobiti priliku i pokazati svoje kvalitete"?

Evo za kraj još neizostavna poruka navijačima?

"Neka nastave klub pratiti kao što su to i do sada radili. Puno su puta dokazali da su najbolji navijači u BiH, i želim im svu moguću sreću kao i mojim bivšim suigračima i ovim putem ih sve pozdravljam".

A mi svi te opet jednoga dana opet očekujemo u dresu Zrinjskog?

"Naravno da ću se vratiti u Zrinjski, to je neupitno"

zrinjski.info