Marjanović i Bekić: Sutra pobjeđujemo Velež

Nakon 8. odigranih kola u Premijer ligi njih dvojica, a riječ je o Bekiću i Marjanoviću su postigli po 4. pogotka, i uz kapetana Džidića prvi su topnici kluba. Pred njima dvojicom sutra je i prvi gradski derbi, pa evo što su za zrinjski.info rekli Bekić i Marjanović.

Evo vas dvojica ste ovosezonska pojačanja Zrinjskog, svojim igrama ste se već i dokazali, a sutra ćete po prvi puta u dresu Zrinjskog nastupiti u Gradskom derbiju. Kakva su očekivanja?

Marjanović: Da to je moj prvi Gradski derbi i svjestan sam što znače ovakve utakmice, ali ja ne osjećam nikakav pritisak i uvjeren sam u povoljan rezultat sa kojim ćemo rasterećeni otići na revanš.
Bekić: Ja očekujem jednu tvrdu utakmicu i znam da neće biti lako. Mi idemo na pobjedu i što više sutra pogodaka u mreži Veleža znači naš lakši posao u uzvratnoj utakmici. Što se tiče prvenstvene utakmice za nekoliko dana i tu računamo na tri nova boda, a mogu u svoje ime i svojih suigrača obećati da se sve nabrojano i ostvari.

Koliko poznajete sutrašnje protivnike?

Bekić: Poznajem nekoliko nogometaša Veleža, jedan od njih bio je i moj suigrač. Imaju solidnu ekipu koju vodi Varešanović i nisu ekipa za podcjenjivanje. Ali kako sam već rekao nas ne zanima protivnik i idemo na pobjedu sa što većom razlikom.

Marjanović: Igrao sam u dresu Leotara protiv Veleža i imam pozitivan omjer sa njima. Sutra se nadam nastavku pozitivnog niza i naravno našoj pobjedi. Ne opterećujem se ekipom Veleža i vjerujem u sebe i u svoje suigrače.

Za sutra je najavljena ekipa Zrinjskog koju možemo opisati kao spoj mladosti i iskustva. Što mislite o toj kombinaciji?

Marjanović: To je dobitna kombinacija, a da je tako vidjet ćete sutra na utakmici. Siguran sam da ćemo svi mi koji sutra budemo igrali dati sve od sebe i tako ostvariti povoljan rezultat.

Bekić: Mi smo dobra i kompaktna ekipa, kao što ste i rekli jedan spoj mladosti i iskustva. Puno smo dobili dolaskom Žižovića, tu je i Duro koji će sasvim puno pomoći nama mladim igračima na terenu.

Koji rezultat bi vas zadovoljio sutra?

Bekić: Mislim da bi pobjeda od 2:0 bila sasvim dovoljna za uzvrat.

Marjanović: Svaka pobjeda bez primljenog pogotka bi bila zadovoljavajuća.

Za kraj jedna poruka navijačima?

Bekić: Navijači su naš 12. igrač i to su pokazali gdje god smo igrali. Lijepo je vidjeti navijače kako te bodre cijelu utakmicu i sutra pozivam naše Ultrase da dođu u što većem broju da skupa proslavimo pobjedu.

Marjanović: Ja Ultrasima obećavam da će svi igrači Zrinjskog ostaviti srce na terenu i dati sve od sebe da sutra zajedno slavi