FOTO  Marijan Ćavar: Ne idem nigdje i sa Zrinjskim želim još naslova

Zrinjski - Široki

Lani je bio najbolji igrač juniorske lige, a svakim danom svoj talent pokazuje, kako u seniorskoj konkurenciji, tako i u igrama za mladu reprezentaciju BiH. Dobrim igrama Marijan je skrenuo pozornost na sebe, tako da su pojedini mediji počeli pisati o njegovom odlasku iz Zrinjskog.

"Ne ja ne idem nikuda iz Zrinjskog, sasvim sam zadovoljan svojim statusom ovdje. Također u dogovoru sa svojim menadžerom odlučio sam da je za mene najbolje da se razvijam u Zrinjskom", rekao je Marijan za naš portal HERCEGOVINA.info.

Ipak neki mediji su prenijeli da ćeš uskoro biti u nekom klubu iz okruženja?

"I ja sam to čuo, ali opet ću ponoviti da mi je u Zrinjskom dobro i da ukoliko budem išao to će biti u neki veliki klub, nikako u te klubove u regiji jer smatram da tu ne bi imao prostora za napredak. Mlad sam ima za mene vremena, a i želim sa Zrinjskim osvojiti još naslova".

Tvoje igre u reprezentaciji su fenomenalne, da li si ti zadovoljan sobom?

"Zadovoljan sam utakmicama za u 21 reprezentaciju, pogotovo sa ove zadnje dvije utakmice. Dobio sam povjerenje od izbornika i evo mislim da sam mu se odužio igrama".

Do kraja godine Zrinjski ima 3 utakmice. Mogu li Plemići do te 3 pobjede?

"Pred Zrinjskim su još  te 3 utakmice koje moramo dobiti kako bi ostali u vrhu. Bit ce teško, ali vjerujem u nas i našu kvalitetu".

Za kraj poruka navijačima.

"Zahvalio bi se navijačima na načinu na koji su me primili. Svaku utakmicu su naš 12 igrač i malo tko ima ovakve navijače. Nadam se da će nam i u nastavku biti velika podrška".

Podsjećamo Marijan je sa Zrinjskim osvojio dvije titule prvaka, jednu u juniorskoj, a drugu u seniorskoj konkurenciji. Navijači ga obožavaju, i na društvenim mrežama zamjeraju struki što ne provodi više vremena u igri. Navijači Zrinsjkog se često hvale činjenicom da je Modrić bio igrač Plemića. Tko zna možda se jednog dana ista takva priča pričala o Ćavaru za koga smo sigurni da je jedan od najboljih mladih igrača u regiji.

HERCEGOVINA.info