Marčinko prijavio Štimca zbog prijetnje 'da će mu se glava kotrljati zagrebačkim ulicama'

Zagrebačkoj policiji prijavio sam Igora Štimca zbog prijetnji smrću meni i mojoj obitelji!

Evo priče koju je  sportskim novostima ispričao Marčinko.

- U poluvremenu utakmice Hajduka i Dinama, u svečanom salonu Hajduka, razgovarao sam s nekim svojim prijateljima iz Splita. Kad sam krenuo prema delegaciji Dinama, odnosno Mirku Barišiću i Damiru Vrbanoviću, prišao mi je Igor Štimac s dvojicom nabildanih momaka.

Marčinko kaže da mu je Štimac pružio ruku, te da su se rukovali...

- Tad mi je kazao: 'Zašto ti širiš priču da sam huligan i kriminalac kad to nije istina'? Ja sam ga pitao odakle mu to, a on mi je kazao da sam to rekao u intervjuu SN-u. Na to sam odvratio da je to bilo prije 10 mjeseci, u vrijeme predsjedničke kampanje za Rusanovu, te da me onda u međuvremenu mogao nazvati i razriješiti stvari.

Marčinko veli da ga je Štimac opsovao i zaprijetio.

- Uputio mi je ružnu psovku vrijeđajući majku, te onda rekao: 'Zavrnut ću ti vratom, tvoja će se glava kotrljati zagrebačkim ulicama. Bilo bi ti bolje da misliš o svojoj obitelji'. Uputio mi je još nekoliko psovki, a ja sam se okrenuo i otišao prema Barišiću i Vrbanoviću.

Objasnio je zašto se odlučio za prijavu protiv Štimca...

- S obzirom da znam o kome se radi, i koliko je huliganskih i nasilničkih ispada imao u posljednjih 20 godina, zabrinut sam za svoju sigurnost, a još više za sigurnost svoje obitelji.