Mandžukić viđen u novom klub, nitko se nije nadao da će ovdje završiti

Mario Mandžukić, LA. Los Angeles, nogomet, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Manchester United, mario madžukić, Dejan Lovren, trensferi, mario madžukić, Borussija Dortmund, Mario Mandžukić, Manchester United, Borussija Dortmund, nogomet, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Juventus, Mario Mandžukić, transfer, katar
Čini se da je Mario Mandžukić završio s igranjem u Juventusu. Bivši hrvatski reprezentativac blizu je prelaska u Katar. Štoviše, Mandžukić je jučer viđen u Al-Rayyanu i trebao bi potpisati za istoimeni klub. Riječ je o momčadi koja je po podršci navijača slična kao Hajduk kod nas - ima naviše fanova u Kataru i više nego svi ostali klubovi zajedno. I talijanski mediji pišu da je Mandžukić blizu prelaska u Katar, no neki novinari navode da će potpisati za Al Gharafu, dok će prema našim informacijama njegov novi klub biti Al-Rayyan.
 
Navodi se i da će Juventus dobiti 10 milijuna eura odštete, a hrvatski napadač plaću od šest milijuna eura godišnje. Mandžukić je u Juventus stigao 2015. godine, a ugovor sa starom damom ima do 2021. No, dolaskom trenera Maurizija Sarrija okolnosti su se za njega promijenile nagore pa tako uopće nije prijavljen za nastup u Ligi prvaka. O Mandžukićevu transferu strani su mediji pisali praktički cijelo ljeto, a spominjali su se brojni europski klubovi, a navodila se opcija i prelaska u MLS. Stoga je iznenađenje ova Mandžina odluka da preseli u Katar.

vecernji.ba