Mandžukić opsovao Mamića: 'Ma puši!'

Osoba bliska maksimirskoj svlačionici otkrila je za Jutarnji list kakav je zapravo odnos i ponašanje Marija Mandžukića prema 'poslu' za koji je strašno dobro plaćen. Zločesti Mario radio je probleme i u bivšim klubovima, svojevremeno je izludio i Ćiru Blaževića u Zagrebu, a kad je došao u Dinamo gdje je postao jedan od najplaćenijih igrača, počeo se ponašati kao zvijezda razine Cristiana Ronalda.Dugo su Mamići trpili takav odnos koji je narušavao zdravu atmosferu u svlačionici, iz samo jednog razloga - zbog novca, tj, očekivane zarade od prodaje 'najboljeg igrača'. Mandžo je dobio sve na pladnju, igra za reprezentaciju, 'mijenja automobile kao košulje', kaže Maminjo, ali ove je sezone igrački sasvim podbacio.U trenutku kad je Zdravko shvatio da ponuda nema, jer njegov dragulj igra daleko ispod svojih mogućnosti, totalno je poludio. Mamić je puknuo na derbiju Hajduka i Dinama, gdje je i pola svečane lože 'izludilo' na Mandžukićeve poteze. A slično je bilo prošlog vikenda na gostovanju u Rijeci gdje je Dinamo izvukao jedva 2:2.

"Zdravko je u Rijeci poludio kada je Mandžo na Zokijevu opasku o njegovoj igri odgovorio: “Puši", otkrilo je za Jutarnji maksimrsko 'duboko grlo':

"Ma ne samo to. Ruši autoritet trenera, osoran je prema suigračima, ali i prema navijačima. Pa neki dan je jedan klinac došao k njemu i pitao ga: Jesi ti Mandžukić?, a ovaj mu je odgovorio: “Nisam. Pogriješio si", opisuje nevjerojatnu pričicu koja Dinamovog napadača opisuje u jako ružnom svijetlu.

Ako su ove tajne maksimirske svlačionice zaista točne, postavlja se pitanje kako je moguće da veliki gazda već godinama trpi takvu tempiranu bombu u klubu!?"Neki dan je trebao potpisati suvenir za neku akciju koje rade ovi iz kluba, a on kaže da nije raspoložen. Da će skenirati potpis i poslati e-mailom. Ej, pa od toga živiš. Znaš koliko bi trajao u nekom europskom klubu? Manje od zelene salate koja se ne proda na placu", pomalo ljutito je zaključilo maksimirsko duboko grlo.
Net.hr