Mandžukić napušta Bayern i odlazi u još veći klub?

FC Bayern, Mario Mandžukić, Viktorije Plzen, Bayern, Mario Mandžukić, Svjetsko klupsko prvenstvo, Mandžukić, Bundesliga, nogomet, Mario Mandžukić, Bundesliga, nogomet, Borussia Dortmund, FC Bayern, Bundesliga, Mario Mandžukić, FC Bayern, nogomet, Mario Mandžukić, Bayern, Real Madrid, Mario Mandžukić, nogomet, Bundesliga, FC Bayern, FC Bayern, Manchester U, Mario Mandžukić, Liga prvaka, Mario Mandžukić, Bavarci, FC Bayern, nogomet, Mario Mandžukić, transfer, Liverpool, nogomet, Mario Mandžukić, transfer, nogomet
Poznato je, međutim, da sva trojica imaju važeće ugovore s aktualnim europskim prvakom, pa u Realu, čak i kao žele spomenute igrače, ne mogu pregovarati s njima bez dozvole Bavaraca. El Confidencial tvrdi da Kraljevski klubnema nikakvu namjeru ulaziti u sukob s Bayernom, pa će na eventualnom transferu početi raditi isključivo ako njemački div pokaže namjeru da proda nekoga od spomenutih igrača.

Real se zamjerio Bayernovim čelnicima prije nekoliko godina kad je htio dovesti Francka Riberyja na Santiago Bernabeu. Danas Madriđani navodno više ne žele probleme s Bavarcima i djelovat će samo ako od njih dobiju zeleno svjetlo.

Mandžukić ima ugovor s Bayernom do 2016. godine, ali sve se češće spominje da će predstojećeg ljeta napustiti München u koji dolazi Robert Lewandowski iz Borussije Dortmund.

El Confidencial navodi i da će Realu za sljedeću sezonu prioritet biti dovođenje centralnog veznjaka, što Mandžukića ipak stavlja u drugi plan.

Sportski.net