Mandžo ostaje u Juventusu do siječnja, a onda odlazi u drugog velikana

Mario Mandžukić, LA. Los Angeles, nogomet, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Manchester United, mario madžukić, Dejan Lovren, trensferi, mario madžukić, Borussija Dortmund, Mario Mandžukić, Manchester United, Borussija Dortmund, nogomet, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Juventus, Mario Mandžukić, transfer, katar

Problemi Marija Mandžukića u Juventusu počeli su dolaskom Maurizija Sarrija na kormilo talijanskog prvaka. Bivši vatreni pao je pod nemilost talijanskog stručnjaka koji ga je prekrižio za ovu sezonu, u prvenstvu ne igra, a nije prijavljen ni za Ligu prvaka. Prošlog tjedna aktualan je bio transfer u Katar, ali Super Mario je odbio ponudu.

Mandži su nudili plaću od devet milijuna eura, ali to nije bio dovoljan mamac za hrvatskog napadača. Mario ostaje u Italiji, a Tuttosport piše kako će karijeru vjerojatno nastaviti na Otoku. Ovog ljeta pregovarao je s Manchester Unitedom, ali je taj transfer propao.

Sada u igri više nije klub s Old Trafforda već su to West Ham i Everton. No poznavajući Mandžu tko zna u kojem klubu će nastaviti karijeru.

vecernji.ba