Mancini opet prozvao Kovačića nakon poraza Intera

Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, inter, ždrijeb, Roberto Mancini, Mateo Kovačić, Lukas Podolski, Mateo Kovačić

Milanski Inter propustio je priliku pobjedom na domaćem stadionu Giuseppe Meazza priključiti se Fiorentini u borbi za peto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu.

Štoviše, poraz je dodatno udaljio momčad Roberta Mancinija od tog cilja, a Interov trener je kritiku prema igračima nakon poraza od Firentinaca uglavnom usmjerio prema Nijemcu Lukasu Podolskom i hrvatskom reprezentativcu, 20-godišnjem Mateu Kovačiću za kojeg je još prošlog tjedna ustvrdio da predstavlja "Interovu budućnost".

"Podolski nam mora dati više, ali više očekujem i od Kovačića. Svi znamo da on može i mora igrati bolje, a nadam se da će to i početi činiti", izjavio je Mancini koji je iz početne postave izostavio Xherdana Shaqirija i ubacio ga umjesto Podolskog tek u 66. minuti.

"Kako je Shaqiri igrao kad sam ga ubacio, naravno da mi je žao što nisam počeo utakmicu s njim. Međutim, potrošio se protiv Celtica i zaključio sam da mu je potreban odmor", pravdao je Mancini svoj potez.

Na 13 kola od kraja prvenstva Inter za petoplasiranom Fiorentinom zaostaje sedam bodova, a za trećeplasiranim Napolijem, koji drži mjesto za kvalifikacije Lige prvaka, čak deset.

izvor: Hina