Mamići se ispred Vahe posvadili oko pojačanja

Zdravko Mamić, Dinamo, braća mamić, Dinamo, zdravko mamić dinamo, Zdravko Mamić, mamić, Eduardo da Silva, gadafi, HNS, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, GNK Dinamo, BBB Dinamo, Hrvoje Maleš, Zdravko Mamić, Dinamo, zadar, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Dinamo, Zdravko Mamić, Dinamo, BBB, BBB, Dinamo, kaznena prijava, Zdravko Mamić, Domagoj Vida, Dinamo, nogomet, Zdravko Mamić, zdravko mamić dinamo, omalovažavanje, vrijeđati, sramotiti, klevetati, Zdravko Mamić, klevetanje , Zdravko Mamić,  Ivica Crnić, odvjetnik
No, dan prije odlučujuće utakmice za ulazak Dinama u Europsku ligu, uoči susreta plavih s Györom, došlo je do svađe. I to ne između bilo koga. Navodno je stariji brat i vodeća osoba kluba izvrijeđala Zorana Mamića. Navodno ga je nazvao nesposobnim i tko zna kakvim sve riječima.

Svađi svjedočio i Vaha

Izvori bliski klubu kažu da je bilo vrlo neugodno, toj je svađi svjedočio i trener Halilhodžić. Povod su, navodno, bila igračka pojačanja plavih. Šef želi dovesti Salatu i Sylestra iz praške Slavije. On je i dosad vodio glavnu riječ kad su ti poslovi u pitanju, nikome nije dao ni blizu, no sad se nešto mora pitati i trenera.

A on si je sam izabrao trenera koji ga je oduševio svojom vizijom, pa se ne treba čuditi kad trener želi dovesti igrače koje je sam odabrao, ili njegov menadžer. Takva je praksa i u inozemstvu; i kad Mourinho ide u neki klub, dovodi svoje igrače ili igrače koje nađe njegov menadžer.

Dovođenjem Halilhodžića maknuo se teret s pleća vodstva kluba, počelo se puno više pisati o nogometu, a ne o tome kako se vodi klub. I tu je gazda dobio mnogo potrebnog mira. No, mora biti svjestan toga da je veliko trenersko ime mnogo samostalnije u vođenju momčadi, ali i da ima jako velik utjecaj u trgovini s igračima, piše sportal.hr.

Sluša se stariji brat

Sad, je li Zoran o tome imao drukčije mišljenje od starijeg brata, i koji je izravni povod svađi, teško je dokučiti. No, Zoran je bio, koliko znamo, pogođen bratovim napadom, pa je razmišljao i hoće li nastaviti raditi u klubu. No, moguće je da je to sve bila još jedna predstava u režiji poznatog "spin doktora", za taj uski krug ljudi koji joj je svjedočio.

Na kraju, u tradicionalnoj obitelji zna se da riječ starijeg brata ima gotovo snagu nepisanog zakona. A stariji je očito bio nervozan zbog uzvrata s Mađarima, prolaska u Europsku ligu, ali i približavanja kraja prijelaznog roka. U kojem se još ništa nije kupilo.