Mamićev novi ispad: Vikao na sutkinju pa izbačen iz sudnice. Aktiviran i alarm!

Novi Izvršni predsjednik GNK Dinamo, Zdravko Mamić, u srijedu je izbačen iz sudnice u Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu.

Glavni razlog Mamićeva pojavljivanja u sudnici bila je njegova tužba protiv novinara Nacionala Berislava Jelinića kojeg je Mamić tužio radi klevete u tekstu objavljenom prije godinu dana u kojem je stajalo kako UEFA sumnja da su Mamić i Blažević sudjelovali u namještanju rezultata u nekim utakmicama, prenosi Index.hr.

Danas se na Općinskom sudu u Zagrebu održalo ročište na kojem je nekoliko uvodnih minuta proteklo u miru sve do trenutka kada je Mamić zatražio od sutkinje da izmijeni sadržaj koji je sutkinja diktirala u zapisnik sa suđenja.

Po mišljenju sutkinje za takvo nešto nije bilo potrebe što je iznerviralo izvršnog predsjednika Dinama, koji je nakon toga počeo vikati na sutkinju i govoriti kako njega nitko neće zlostavljati.

Umalo nakon toga usljedila je nova nervozna reakcija Mamića nakon čega je sutkinja uključila tihi alarm i pozvala osiguranje da isprati Mamića van sudnice.