MAMIĆ U SVOM STILU Iz Međugorja objavio novogodišnju čestitku

MAMIĆ U SVOM STILU Iz Međugorja objavio novogodišnju čestitku

Nekadašnji savjetnik i izvršni predsjednik uprave Dinama, Zdravko Mamić danas se  putem  Facebooka  javio iz Međugorja kako bi čestitao Novu godinu.

Mamić  je u svom stilu nahvalio svoj rad u Dinamu, te je napisao kako je desetljeće koje smo ispratili za povijest Dinama ostati upamćeno kao zlatno doba.

“Jučer smo ispratili desetljeće koje će u Dinamovoj povijesti ostati upamćeno kao zlatno doba. Doba u kojem smo moji suradnici i ja stvorili neviđeno čudo obzirom na ekonomske, društvene i druge okolnosti koje su nas pratile. Čudo koje u godini dana na iznimno konkurentnom tržištu stvori gotovo 100 milijuna eura nove vrijednosti, dovede najveće svjetske klubove u našu malu Hrvatsku, nakon 49 godina izbori proljeće u Europi, konstantno stvara igrače za koje se bore najmoćniji i najbogatiji, niže titule i ima jednu od najboljih nogometnih akademija u svijetu. Čudo koje na trošnom stadionu u Hrvatsku iz inozemstva zahvaljujući viziji, krvi, znoju, muci i suzama unosi desetine i stotine milijune eura i plaća sve svoje obveze na vrijeme. Svima onima koji su se rukama i nogama borili kako bi isušili tu “močvaru” uspjeha i rada želim da u idućem desetljeću pokušaju svojim radom ostvariti barem 1/5 ovih rezultata. Sretno, živjeli”, stoji u Mamićevoj poruci.

https://www.facebook.com/ZdravkoMamic/posts/2523161744479864