MAMIĆ U SVOM STILU Iz Međugorja objavio novogodišnju čestitku

Zdravko Mamić, Dražen Bošnjaković, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, suđenje, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Vatreni, bruno petković, Zdravko Mamić, zdrako mamić, Mostar, Zdravko Mamić, Ravno, Zdravko Mamić, Dinamo, Zdravko Mamić, mamić, novogodišnja čestitka, Dinamo

Nekadašnji savjetnik i izvršni predsjednik uprave Dinama, Zdravko Mamić danas se  putem  Facebooka  javio iz Međugorja kako bi čestitao Novu godinu.

Mamić  je u svom stilu nahvalio svoj rad u Dinamu, te je napisao kako je desetljeće koje smo ispratili za povijest Dinama ostati upamćeno kao zlatno doba.

“Jučer smo ispratili desetljeće koje će u Dinamovoj povijesti ostati upamćeno kao zlatno doba. Doba u kojem smo moji suradnici i ja stvorili neviđeno čudo obzirom na ekonomske, društvene i druge okolnosti koje su nas pratile. Čudo koje u godini dana na iznimno konkurentnom tržištu stvori gotovo 100 milijuna eura nove vrijednosti, dovede najveće svjetske klubove u našu malu Hrvatsku, nakon 49 godina izbori proljeće u Europi, konstantno stvara igrače za koje se bore najmoćniji i najbogatiji, niže titule i ima jednu od najboljih nogometnih akademija u svijetu. Čudo koje na trošnom stadionu u Hrvatsku iz inozemstva zahvaljujući viziji, krvi, znoju, muci i suzama unosi desetine i stotine milijune eura i plaća sve svoje obveze na vrijeme. Svima onima koji su se rukama i nogama borili kako bi isušili tu “močvaru” uspjeha i rada želim da u idućem desetljeću pokušaju svojim radom ostvariti barem 1/5 ovih rezultata. Sretno, živjeli”, stoji u Mamićevoj poruci.

https://www.facebook.com/ZdravkoMamic/posts/2523161744479864