Mamić prekrižio provokatora Vahu

To je toliko skandaliziralo Dinamove čelnike Barišića i Mamića da su toga dana prelomili: s ovim trenerom više ne ide! Čeka se da završi sezona pa da se utvrde modaliteti razlaza, prenosi tportal.hr.

Nije, naravno, prvi put da Halilhodžić tako provocira. Ovaj put rekao je igračima da nisu obvezni doći na misu, a oni, odani svetinji kakvi već jesu, lijepo su prespavali. Svi osim kapetana Bišćana.

Koji dan prije, kada se u Maksimiru slavilo naslov prvaka, Vaha je Mamića čak tri puta 'zanijekao'. Tri puta gazda je trenera pitao da se izjasni o ostanku, pred igračima, radnom zajednicom pa i nasamo, i svaki je put Vaha izbjegao odgovor.

I kako onda Mamić ne bi ludovao kad mu se trener kojega je mjesecima gladio, u kojega je toliko uložio a nudi mu mizeriju od nogometa, drži tako uzvišeno, nedodirljivo!

Kao da čeka da Mamić klekne pred njega i zamoli ga da ostane. Hoće, hoće, zamolit će ga, da ne čeka poslijepodnevni let u Pariz, nego uzme onaj prvi, jutarnji...

I što sad? Kad se najmanje nadao, Zdravko opet mora u potragu za trenerom, treći put u manje od godinu dana. Zajec, Halilhodžić, tko je sljedeći?

Mamić bi Prosinečkog, ali Žuti i ne pomišlja da napusti Zvezdu, kao ni Zlatko Kranjčar Crnu Goru. Favorit za novoga trenera je tako Josip Kuže.