Mamić poludio i potjerao Mandžukića iz Dinama!

Nije dugo trebalo da izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić nađe svoga Pedra za minimalan poraz u uzvratnoj polufinalnoj utakmici protiv Hajduka. Nedugo nakon završetka utakmice Maminjo prstom nije upro ni u suce, ni u protivnika, nego u svog najskupljeg igrača, kojeg je 2007. godine doveo iz Zagreba i nerijetko ga posipao ružama:


Mamić je, ne tako davno, Mandžukiću posvetio i pjesmu..

Proklinjem dan kada sam upoznao Marija Mandžukića! Jedva čekam da ova sezona završi jer mi više nismo NK Dinamo, nego NK Prćija Marija Mandžukića! A ja to gledam i gutam godinama, taj njegov katastrofalan odnos prema ovome klubu. Znajući za njegove navike, uoči utakmice s Red Bull Salzburgom molili smo ga 50 puta da ne dobije žuti karton, a on je dobio dva i uzeo ovome klubu nezabilježenu radost i veliki novac! A taj Mandžukić je najplaćeniji igrač u povijesti hrvatskog nogometa! Vjerujte, nikada nisam tako požalio kada sam nekoga upoznao kao što sam požalio zbog njega. Ja mu tepam da je naš Messi i da nam donese trofej, a on nas ovako sabotira", izjavio je Mamić i nastavio bujicu uvreda na svog napadača:

"Bila je to Mandžukićeva sabotaža od prve sekunde utakmice! To sam i očekivao jer sam i na Kantridi, i na treningu na uskrsni ponedjeljak, ali i u utorak na Poljudu vidio njegovo prenemaganje! Čak sam od trenera tražio da niti ne putuje u Split. No, Jurčić je prije utakmice tražio razgovor sa mnom i zamolio da Mandžukić ipak igra. Rekao sam mu da je on trener i da on odlučuje", tvrdi Mamić, koji je napomenuo da Mandžina sudbina u dresu Dinama ne ovisi o njemu, nego o treneru, te na kraju zaključio:

  • Trenutak kad je Mamić odlučio da Mandžukića neće prodati...

    "Tko god ga kupi, napravit će posao, jer on je igrač! Ali, on je pokvaren. Taj nije naučio davati, samo uzimati", izjavio je bijesni Maminjo Večernjaku. Net.hr