Mamić: Kninu ću pokloniti svoj novac

Zgrožen insinuacijama i manipulacijama kojima pojedinci u medijima pokušavaju omalovažiti Dinamov posjet Kninu prilikom održavanja proslave stote obljetnice NK Dinara, želim hrvatsku javnost upozoriti na istinu.

Građani Knina bili su oduševljeni Dinamovim i mojim dolaskom u njihov grad. To je jednostavno činjenica koju će potvrditi svatko tko je bio na proslavi i utakmici NK Dinara - GNK Dinamo. Zahvaljujem im na gostoprimstvu i pruženoj toplini.

U gradu čije je oslobođenje bilo jedan od najljepših i najponosnijih trenutaka čitavog mog života danas se, to je činjenica, ne živi dobro.

Ja to ne mogu, nažalost, popraviti, ali to nije razlog da ne pokušam pomoći.

I to je bio moj jedini motiv kada sam gradonačelnici Josipi Rimac obećao milijun kuna svojeg, vlastitog novca za bilo koji projekt za kojeg će se građani Knina odlučiti nakon izbora, na kojima će gospođa Rimac, vjerujem, dobiti novi mandat.

Još jednom naglašavam da se radi o mom vlastitom novcu i da ću održati dano obećanje, a kao vodeći djelatnik GNK Dinamo, nastojat ću ponovo dovesti najbolju hrvatsku momčad u naš ponosni grad Knin.

Zdravko Mamić

Izvršni predsjednik GNK Dinamo