'Mamić je poput Gadafija, a municije je sve manje'

Zdravko Mamić, Dinamo, braća mamić, Dinamo, zdravko mamić dinamo, Zdravko Mamić, mamić, Eduardo da Silva, gadafi, HNS, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, GNK Dinamo, BBB Dinamo, Hrvoje Maleš, Zdravko Mamić, Dinamo, zadar, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Dinamo, Zdravko Mamić, Dinamo, BBB, BBB, Dinamo, kaznena prijava, Zdravko Mamić, Domagoj Vida, Dinamo, nogomet, Zdravko Mamić, zdravko mamić dinamo, omalovažavanje, vrijeđati, sramotiti, klevetati, Zdravko Mamić, klevetanje , Zdravko Mamić,  Ivica Crnić, odvjetnik
- Sve ovo što se događa počinje mi sličiti na Libiju - smatra Štimac koji je ulogu diktatora Moamara Gadafija namijenio svojem najvećem oponentu.

- U ovoj priči Gadafi nije Marković, već je to Zdravko Mamić. Ali i Gadafi će pucati dok ima municije, a nje je sve manje i manje - smatra Štimac koji je još uvijek u "stand by" poziciji. Zapisnik njegove skupštine čeka objavu u Ministarstvu uprave, a ako se kojim slučajem ponište obje skupštine, HNS-a kreće u novu borbu.

- I Štimac i Marković mogu se kandidirati jer ako se obje skupštine ponište, onda ne vrijedi pravilo da kandidati ne mogu ponovno u izborni proces. Tu nastupa pravilo ex tunc. U prijevodu, ne vrijedi ništa od prije - razriješio je malu pravnu dilemu Ivan Brleković.

A kad smo već kod te eventualne treće skupštine, iz Osijeka je ovih dana krenula zanimljiva inicijativa po kojoj Robert Špehar sebe vidi na čelu Rusanove.

- Drago mi je da se na tu odluku odlučio čovjek koji je tek šest mjeseci u nogometu. Dovoljno da shvati što se događa. Uostalom, tim je priznao kako je dao glas Markoviću u zamjenu za travnjak s umjetnom travom vrijedan 50.000 eura - zaključio je Štimac.

izvor: jutarnji list