Mamić dogovorio transfer Marina Tomasova u Dinamo!?

Vijest koja se još uvijek vodi pod egidom neslužbeno, brzo se proširila menadžerskim krugovima, ali službena potvrda je izostala.

- Da, pričao sam sa Zdravkom Mamićem, ali u tom razgovoru bilo je riječi o svemu ostalome osim o Marinu Tomasovu - javio se sa skupštine HNS-a Reno Sinovčić koji zastupa interese igrača ugovorom vezanog uz Hajduk do kraja ove sezone.

Iskreno, nismo ni očekivali potvrdu, jer je Marin Tomasov još uvijek igrač koji je ugovorom vezan uz Hajduk, ali razgovor Zdravka Mamića i Rene Sinovčića baca novo svjetlo na informaciju koja se pojavila prije nekoliko dana, da je nakon dugotrajnih pregovora Sinovčića i Maleša dogovoreno dvogodišnje produženje ugovora Tomasova i Hajduka.

- Tomasov? Znate, malo mi je nezgodno pričati o igraču koji je još uvijek u Hajduku. Činjenica je kako se Tomasov predstavio u dobrome svjetlu u Zadru gdje je pružao vrhunske partije, ali i to da u Hajduku nije pokazao svu raskoš svog talenta. No, ponavljam, nećemo o njemu. Imam ja svoje igrače u svlačionici o kojima ću pričati... - kazao je trener Dinama Ante Čačić na tu temu.

Što će reći Maleš?

Neosporno je kako će eventualni transfer Marina Tomasova u Dinamo odjeknuti na našim nogometnim meridijanima. Jer, ne događa se često da igrači Hajduka idu u Maksimir ili obrnuto. No, isto tako takav epilog ne treba čuditi. U maksimirskim kuloarima već duže vrijeme se šapuće kako je Tomasov prvi "pick" Zdravka Mamića u ljetnom prijelaznom roku. Osim što u njemu vidi potencijal za reprezentaciju, nema većeg gušta za maksimirskog gazdu nego li nadmudriti Hrvoja Maleša.

Izvor: jutarnji list