Mamić: Dinamo će igrati svoju igru

Mamić: Dinamo će igrati svoju igru

Foto: GNK Dinamo

Modri su iz Rumunjske donijeli prednost od 3:1 i pokazali da su bolja momčad od Petrolula, no trener Dinama Zoran Mamić i kapetan Josip Šimunić dan uoči utakmice pozivaju na oprez.

Dinamo uvijek igra svoju igru i svoj sustav. Kvaliteta protivnika, sreća ili nesreća, ili nešto treće uvijek može utjecati, ali Dinamo će od početka utakmice igrati svoju igru, prenosi Mamićeve riječi internetski portal "modrih".

Kapetan Josip Šimunić ističe da Dinamo zaslužuje igrati u Europi i da će to sutra potvrditi.

Imamo jako dobar rezultat, ali čeka nas teška utakmica. Kao momčad Aalborg funkcionira bolje, ali Petrolul ima bolje pojedince, a Mutua moramo posebno paziti. Također, želio bih da sva četiri hrvatska kluba prođu u Europsku ligu, jer to bi bilo odlično za naš nogomet, napomenuo je Šimunić.

U hrvatskim medijima proteklih se dana pisalo o tome kako je Soudani nezadovoljam i da želi otići iz Dinama, te da zbog toga ne pruža igre kakve je pružao prošle sezone.

Što se tiče Soudanija nismo imali što izgladiti. On, kao i svaki drugi igrač, mora prihvatiti zahtjeve koje pred njih stavimo i to je to. O njegovoj kvaliteti kao igraču nema uopće smisla govoriti, jer svi znamo koliko je kvalitetan. No, jednostavno mora izvršavati svoje obaveze, kao što radi klub prema njemu i svim drugim igračima, izjavio je Zoran Mamić.