Malonogometni turnir Crnač: Kompletirano drugo pretkolo

Malonogometni turnir Crnač: Kompletirano drugo pretkolo
Večer je obilježena brojnim golovima.
Rezultati su slijedeći:
19:30h - Došli smo da ostanemo zadnji vs Kumovi - 8:6
20:30h - Kavana Kod Duje vs Svadbeni salon Bagušić Tropicana Posušje - 7:5 (2:2)
21:30h - Jedva smo se skupili vs Studenti - 7:11
22:30h - Mnk. Seljak Livno vs Mnk. Bijeli - 4:2

U vrlo fer i korektnoj utakmici između Kumova i ekipe Došli smo da ostanemo zadnji za nijansu bila je bolja potonja ekipa na opće oduševljenje publike.
U drugoj utakmici večeri gledali smo vrlo tvrdu, dramatičnu i iznimno zanimljivu utakmicu između dvaju ekipa sličnih karakteristika. Koliko je utakmica tijesna bila govori i činjenica da smo pobjednika dobili tek izvođenjem kaznenih udaraca u kojima je vratar Bože Soldo odveo svoju ekipu u prvi krug turnira.
Treća utakmica bila je također vrlo fer utakmica u kojoj su Studenti držali ritam i vodstvo od samoga početka. Ipak, ekipa Jedva smo se skupili pokazala je iznimnu borbenost i htjenje ali večeras nije bila njihova večer. Vratar Studenata bio je iznimno raspoložen kao i cijela ekipa pa ćemo tako Studente gledati i dalje na turniru.

U posljednjoj utakmici večeri te posljednjoj utakmici drugog pretkola mlada ekipa MNK. Bijeli se dostojno nosila s iskusnom ekipom Mnk. Seljak Livno te im zadala dosta muka. Ipak, momci iz Livna su pokazali svoju kvalitetu te zasluženo idu dalje.

Sutra su na rasporedu tri nova susreta kojima počinje prvo kolo turnira i to prema sljedećem rasporedu:
20:00h - M&M vs MZ. Dužice
21:00h - HMNK. Stolac vs Caffe OK
22:00h - Micra Matic vs Korak đonovi

U prvom susretu nas očekuje sraz dvije vrlo mlade ali odlične ekipe a nakon toga na teren napokon dolaze miljenici publike u Crnču, ekipa HMNK. Stolac protiv ekipe koja je također vrlo popularna među navijačima u Crnču. Biti će zanimljivo vidjeti za koga će se više navijati.

U posljednjoj utakmici večeri gledati ćemo ekipu Micra Matica, prošlogodišnjeg pobjednika turnira za koju nastupaju brojne futsal zvijezde protiv vrlo kvalitete ekipe Korak đonova. Zasigurno nas očekuje pravi spektakl.