FOTO/VIDEO  Mali Plemići uspješni na utakmicama Premijer lige u Zvirovićima

Zrinjski - Limaci 3-2

Kao što smo već ranije javljali u ligi nastupaju dječaci, ali i djevojčice rođene 2009. godine i mlađi, a HŠK Zrinjski nastupa sa dvije ekipe crveni i bijeli.

U utorak su prvo na teren izašli dječaci koji nastupaju kao HŠK Zrinjski crveni, a za protivnika su imali ekipi ŠN Limači iz Čapljine. Za obje ekipe utakmica je bila izuzetno važna, a na terenu su se bolje snašli mali nogometaši iz Mostara.

Prvi pogodak iz slobodnog udarca za HŠK Zrinjski postigao je Domagoj Matić. Na 2:0 povisio je Josip Buhovac, da bi Limači iz Čapljine uspjeli postići dva pogotka i izjednačiti. Pobjedu Zrinjskom pred sam kraj utakmice donosi Sandro Zovko. Najzanimljivije trenutke utakmice možete pogledati u video prilogu.

Drugu utakmicu snage su odmjerili HŠK Zrinjski crveni i HŠK Zrinjski bijeli, a na terenu su se bolje snašli HŠK Zrinjski crveni koji su uz pobjedu nad Limačima i svojim kolegama iz kluba u utorak osvojili šest vrijednih bodova. Zrinjski crveni do sada su skupili 25 bodova i nalaze se na petom mjestu Premijer lige.

Za ekipu HŠK Zrinjski crveni jučer su nastupili: Leon Marić, Roko Krešić, Lovro Škrobo, Sandro Zovko, Josip Buhovac, Domagoj Matić, Ivan Miletić i Rafael Peša.

Ekipa HŠK Zrinjski bijeli odigrala je tri utakmice. Prvo su zabilježili pobjedu nad vršnjacima iz Leostarsa sa 5:1, da bi nakon pobjede doživjeli dva poraza od kolega iz HŠK Zrinjski crveni, te ŠN Limači Čapljina. HŠK Zrinjski bijeli sa nova tri boda nalaze se na 10. mjestu sa 9 bodova.

Za HŠK Zrinjski bijeli jučer su nastupili: Gabrijel Peša, Marko Drežnjak, Tomislav Begić, Leon Špec, Marko Buhovac, Petar Bošnjak, Vito Avmedovski i Marko Palac.