FOTO  Mali nogometaši Sloge, Zrinjskog i Leostarsa za vikend nastupaju na završnici DFA lige u Sarajevu

DFA liga prvaci
Proteklih nekoliko mjeseci ovaj turnir se odigravao u nekoliko gradova Bosne i Hercegovine, a na istima su nastupali mali nogometaši i nogometašice od 2010. do 2006. godišta. Prvoplasirane ekipe iz tih šest gradova izborile su nastup na ovom završnom turniru u Sarajevu.

U regiji Mostar sudjelovale su nogometni klubovi sa područja Hercegovine. Prošle godine uprave ekipe sa područja Hercegovine su se i pokazale da su među najboljima u BiH (FK Blagaj 2005. i HŠK Zrinjski 2007. su osvojile prva mjesta). Ove godine kod 2006. godišta regiju Mostar predstavljati će mali nogometaši Sloge iz Ljubuškog.

Kod 2007. godišta Hercegovinu će predstavljati momčad HŠK Zrinjski koja je inače prošle godine i osvojila ovaj završni turnir tako da će ova generacija Plemića imati prigodu da obrani titulu prvaka. Kod 2008. godišta najbolji su se pokazali dječaci iz Trebinja. Leostars će predstavljati Hercegovinu kod ovog godišta.

U 2009. godištu najbolji su se pokazali mali Plemići. HŠK Zrinjski 2009. godište i prošle godine su nastupali na završnom turniru i zauzeli visoko drugo mjesto. Ove godine zasigurno će pokušati da se "popenju" stepenicu više i osvoje turnir.

Kod onih najmlađih dječaka rođenih 2010. najviše su pokazali mali nogometaši Leostars iz Trebinja tako da će i oni uz svoje nešto starije prijatelje pokušati osvojiti medalju na ovome turniru.

Utakmice kreću u subotu 14.04. u 14:00 sati, a sve utakmice će se igrati na tri terena ispred Zetre. Završne utakmice planirane su za nedjelju 15.04.

HERCEGOVINA.info