"Mali div" potpisao za Dinamo

Ovaj je mladi veznjak protekle četiri godine igrao u Red Bull Salzburgu gdje je pokazao svoj veliki talent i svakako se može uvrstiti među najjača imena mlađe generacije. Naposljetku, Ćorić je i član U-17 reprezentacije.  Malome divu, kako su ga prozvali u Red Bull Salzburgu, uzor su Luka Modrić i Niko Kovač, a svoj san da ostavi veliki trag u hvatskom nogometu, baš poput njih, nastavit će upravo u modrim redovima. I to već 22.07. kada odlazi na pripreme s kadetima.

- Ovo je uistinu veliki dan za Dinamo. Riječ je o vrlo talentiranom, ofenzivno orijentiranom veznom igraču koji istovremeno poštuje kolektiv. Ante Ćorić nije samo perspektiva za Dinamo, već i za hrvatsku reprezentaciju – istaknuo je direktor Dinamove nogometne škole Romeo Jozak.

Samozatajni i skromni Ante Ćorić nije krio svoje zadovoljstvo zbog nastavka svojega kaljenja u najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu koji igra i Ligu prvaka.

- Sretan sam. Drago mi je vidjeti da čelni ljudi u klubu imaju visoko mišljenje o meni, a ja ću sigurno opravdati njihovo povjerenje. Jedva čekam pripreme s kadetima. Znam da ću raditi u odličnom okruženju i sa sjajnim stručnjacima i ovo je velika prilika za nastavak mog učenja i napredovanja – rekao je modri "mali div".

gnkdinamo.hr