Luki 90.000 £ tjedno: Postaje najskuplji u povijesti Spursa!?

Luki 90.000 £ tjedno: Postaje najskuplji u povijesti Spursa!?
Uz dužno poštovanje prema Luku Modriću, ne planiramo ga prodati po bilo kojoj cijeni, Chelseaju ili bilo kojem drugom klubu. Smatramo ovaj slučaj završenim, odlučan je predsjednik Tottenhama Daniel Levy u naumu da zadrži najboljeg igrača, piše 24sata.hr.

Spursi su odbijali ponude, Chelsea nije posustajao, nudio je sve više. No, u jednom trenutku gazda je pomislio 'ovo mora prestati!' Levy će ponuditi Luki Modriću novi poboljšani ugovor kako bi ga zadržao na White Hart Laneu - 90.000 funti tjedno čime bi postao najplaćeniji igrač Tottenhama u povijesti!

Daily Mail piše da će se predsjednik s hrvatskim reprezentativcem naći 6. srpnja nakon što se vrati s odmora.

- Kao što sam već prije rekao, nijednog našeg igrača nećemo prodati ovog ljeta, rekao je prije tjedan dana Levy u namjeri da zadrži Modrića, Balea i Lennona.

Svjestan da Luku, pred izdašnim ponudama Chelseaja i Manchester Uniteda, neće moći zadržati, Levy je odlučio mu udvostručiti plaću čime bi postao plaćeniji i od dvaju najskupljih 'eksponata' ikad Petera Croucha i Robbiea Keana.

Ako Modrić zatraži klauzulu po kojoj bi uz odštetu mogao napustiti klub, potencijalni kupci trebati izdvojiti vrtoglavih 50 milijuna funti, piše Daily Mail.

- Izjava koju je Luka dao o želji da zaigra za Chelsea prouzročila je mali kaos u Tottenhamu, ali navijači će biti sretni kad ga ponovno vide. Potrebno je da sve strane sjednu i da se dogovore kako dalje. Osim ponude Chelseaja, nijedna druga zasad nije stigla u klub - rekao je izvor blizak Tottenhamu.

Peter Crouch i Robbie Keane tjedno zarađuju 70.000 funti.