Luka Modrić: Želim napraviti nešto veliko u dresu Hrvatske

Luka Modrić, Hrvatska, SP Brazil, Luka Modrić, Stipe Pletikosa, Luka Modrić, Real Madrid, Hrvatska zemlja, Vatreni, vatreni Hrvatska, Luka Modrić, Real Madrid, rođendan, Luka Modrić, Vatreni, Luka Modrić, ozljeda, Hrvatska zemlja, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, izbor, Real Madrid, Luka Modrić, trening napor, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, povratak, Real Madrid, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, dres, prodaja, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, real, Real Madrid, Stadion HŠK Zrinjski, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, knjiga, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Europsko prvenstvo, Europsko prvenstvo 2016, Luka Modrić, Hrvatska, Luka Modrić
Realov veznjak dobro poznaje igrače Španjolske.

- Ivan i ja dobro znamo protiv koga ćemo igrati. Pomaže kad igrate u Primeri, posebno ako se radi o Realu i Barceloni. Španjolska je sjajna, radi se o jednoj od najbolji reprezentacija svijeta - dodaje Modrić.

Novinar Marce podsjetio je, kako prenosi 24sata.hr, modrića na uspjeh "brončanih".

- Bilo je to nešto posebno za Hrvatsku. Malo je nedostajalo da odemo do kraja. Zahvaljujući toj bronci, svi su počeli učiti više o našoj zemlji. Nadam se da ova generacija može ponoviti nešto slično - kaže Luka i dodaje:

- Zvone Boban je bio moj idol. Nosio je "desetku" kao i ja. Ne bih htio uspoređivati te dvije generacije, svaka ima dobre i loše strane.

Nije isto igrati za klub i reprezentaciju.

- Svaki put kad navučem hrvatski dres, osjetim nevjerojatan ponos, to je nešto posebno. Kad igramo za reprezentaciju, uvijek možemo dati više - rekao je Modrić, prenosi 24sata.hr.

Da, da, plakao sam. Svi znaju kada. Bio je to naš najteži poraz, rekao je Luka na pitanje o nesretnoj večeri na Prateu, na Euru 2008. godine i četvrtinalu protiv Turske.

- Izgubili smo na penale. Baš sam se naplakao - dodao je Modrić.

Na pitanje o ciljevima Hrvatske, Luka odgovara:

- Prolazak skupine. To je glavni cilj. Ako to ne uspijemo, bit će to razočaranje. Došli smo pobjeđivati. Naravno da je teško reći da ćemo osvojiti Euro, ali svi koji su ovdje misle na to - kaže Modrić.

- Što još želim napraviti u karijeri? Želim napraviti nešto veliko s Hrvatskom i osvojiti Primeru s Realom. To još moram napraviti - kaže Luka koji još ne razmišlja o mirovini.

- Ako izbjegnem ozljede, mogu još odigrati barem četiri godine na ovoj razini. Sad se osjećam sjajno i fizički i psihički. Želim igrati, kad vidim da nisam više u tome, onda ću razmisliti što dalje - dodaje hrvatski veznjak.