Luka Modrić opet igra!


Luka Modrić ozlijedio se krajem kolovoza u susretu Tottenhama i Birminghama. Spursi su u tom trenutku dijelili prvo mjesto Premierlige s Chelseajom, Luka je igrao fantastično, a onda je u jednom nespretnom startu Leeja Bowyera sve stalo.

Ispočetka se činilo da ozljeda nije ozbiljna, Modrić je u karijeri preživio puno gorih starteva, no morao je izaći iz igre i uskoro se suočiti s grubom istinom - neće moći igrati najmanje mjesec i pol dana.

U kobnom je duelu pukla fibula desne potkoljenice, a Tottenham i hrvatska reprezentacija izgubili su ključnog igrača u najvažnijem trenutku. Hrvatska se na kraju nije plasirala na Svjetsko prvenstvo, a Spursi su pali na četvrto mjesto i sada imaju devet bodova zostatka za vodećim Chelseajom.

U međuvremenu je na White Hart Lane doveden drugi fantazista Vatrenih, Niko Kranjčar, što se pokazalo odličnim potezom. Lukin oporavak potrajao je duplo duže od očekivanog, a Niko je u posljednjim utakmicama dao svoje najbolje partije u sada već skoro četiri engleske godine.


Kako će to izgledati kad mu se u veznom redu pridruži i Luka, trebali bi vidjeti već ove subote za kad je najavljen Modrićev povratak. Prvi trening odradio je prije desetak dana, a prvu trening-utakmicu zatvorenu za javnost u ponedjeljak. Navijači, koji za Lukom plaču već tri mjeseca, čudesnog bi Hrvata trebali vidjeti u subotu - protiv Wolverhamptona.
Net.hr