Luka Modrić odlazi iz Reala?

Talijanski nogometni velikan slavio je protekle nedjelje u gostima kod Siene 2:1 pogocima u posljednjih 10 minuta, te na taj način osigurao nastup u najeminentnijem klupskom natjecanju i dogodine. Samim time Milan je osigurao dodatni mamac (igranje u LP) za dovođenje igrača, a jedan od njih i u planu dopredsjednika Adriana Gallianija je i hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Corriere dello Sport navodi da Milanu treba novi Andrea Pirlo (Juventus), a kao idealnog igrača za tu poziciju vide Realovog Luku Modrića. Milan pretpostavlja da će odlaskom Mourinha, koji je inzistirao na dolasku hrvatskog igrača iz Tottenhama prošlog ljeta, i Real početi s rasprodajom.

Osim Modrića, Milan će vjerojatno pokušati dovesti Pepea, te vratara Diega Lopeza, koji bi vrlo lako, dolaskom novog trenera, mogao pasti u sjenu Ikera Casillasa.

Vijest da se Real želi riješiti Luke ovoga ljeta donosi i AS. Španjolski dnevnik navodi da su Realove želje Isco i Robert Lewandowski, te da bi Madrižani Malagi ponudili trampu Modrić - Isco.