Luka Modrić: Od Zrinjskog do Reala

Luka Modrić, Zrinjski Mostar, film, Luka Modrić, HŠK Zrinjski, Real Madrid, Luka Modrić, Aukcija, kopačke, Luka Modrić, Liga prvaka, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Luka Modrić, Hrvatska zemlja, Luka Modrić, Stadion HŠK Zrinjski, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Luka Modrić, Mehmed Baždarević , Stadion HŠK Zrinjski
"Pogodak koji je postigao Kopenhagenu kristalno jasno pokazuje koliko uživa u ovom trenutku u Real Madridu i koliko je dobraatmosfera u momčadi. Osvojio je trenera Ancelottija, ali i predsjednika Pereza.", piše Marca.

"Luka u nijednom trenutku nije slegnuo s ramenima, neovisno o tome koliko mu je komplicirano i teško bilo na početku svoje karijere u madridskom klubu. Mučio se da izbori svoje mjesto u prvoj momčadi, a kada mu je to u smiraju prošle sezone uspjelo, Luka je postao jedan od najboljih igrača Reala."

Podsjećamo, da je Luka danas jedan od najboljih nogometaša svijeta, a prije devet godina došao je na posudbu u HŠK Zrinjski iz zagrebačkog Dinama.

Tu godinu provedenu u Zrinjskom Modrić spominje u svakom svom istupu za medije, i njegova legendarna izjava za naš portal prije nekog vremena: “Sezonu koju sam odigrao za Zrinjski neću nikada zaboraviti i puno mi je pomogla u karijeri. Žao mi je što klub tada nije imao većih ambicija, ali svejedno da nije bilo te sezone u Mostaru možda danas ne bih bio ono što jesam”

HERCEGOVINA.info