Luka Modrić: Moram igrati za Hrvatsku, sve drugo ne dolazi u obzir

zlatna lopta, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Novak Đoković, Luka Modrić, inter, luka modrć, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, luka modrć, Real Madrid, Luka Modrić, Hrvatska, Luka Modrić, Hrvatska, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić

Naravno da je postojao strah da Modrić ne zaigra u europskim kvalifikacijama za Hrvatsku u utakmicama protiv Mađarske u Splitu i Walesa u Cardiff, 10. i 13. listopada.

Real je uporno inzistirao od našeg Saveza i izbornika Dalića da ga se poštedi priprema i igranja ovih utakmica, no sve dvojbe odagnao je sam Luka Modrić.

Postupio je kapetanski. Dao je čelnicima Reala koji su ga tražili da ostane u Madridu – odbijenicu. On jednostavno želi igrati za Hrvatsku.

Istina, Modrić je još uvijek rekovalescent, oporavlja se od neugodne ozljede aduktora koju je zadobio u reprezentativnom nastupu protiv Azerbajdžana. No, Luka već trenira i po mišljenju liječnika za nekoliko dana bi trebao biti posve spreman za igru. K tome, Modrić je i prije naglasio da su ove dvije utakmice najbitnije u cijelim kvalifikacijama i da „svi moraju dati sve od sebe„ kako se situacija oko odlaska na europsku smotru na bi zakomplicirala.

Naravno, uopće ne treba posebno napominjati koliko Modrić znači našoj reprezentaciji, a s ovim istupom samo je pojačao svoj autoritet ne samo u reprezentaciji, već i globalno, u svjetskom nogometu.

 

Dnevno.HR