FOTO  Luka Modrić: Da nije bilo sezone u Zrinjskom možda danas ne bih bio ono što jesam

luka modrić
Nogometni čarobnjak je to zaslužio svojim igrama u Realu i reprezentaciji Hrvatske, i mi danas možemo biti ponosni jer imamo jednog od najboljih svjetskih nogometaša.

Ono što nas posebno može radovati jeste činjenica da je Luka svoj put prema svjetskom vrhu počeo u HŠK Zrinjski. Luka je među Plemiće došao na posudbu iz Dinama sa nepunih 18 godina. Odigrao je za HŠK Zrinjski jednu sezonu i te godine bio najbolji igrač Plemića.

Za igre te sezone u dresu Zrinjskog navijači su mu dodijelili navijački pokal, a Luka upravo tu sezonu odigranu u Zrinjskom snatra prekretnicom u svojoj karijeri.

"Sezonu koju sam odigrao za Zrinjski neću nikada zaboraviti i puno mi je pomogla u karijeri. Žao mi je što klub tada nije imao većih ambicija, ali svejedno da nije bilo te sezone u Mostaru možda danas ne bih bio ono što jesam", rekao je Luka u trenucima kada je dolazio u svoj sadašnji klub slavni Real iz Madrida.

Za kraj ostaje nam još da čestitamo Luki na izboru u najbolju svjetsku momčad protekle godine, te mu poželimo još puno velikih utakmica za klub i najdražu reprezentaciju.

HERCEGOVINA.info