LUKA MILETIĆ U ŽELJEZNIČARU Hvala Čeliku iako nisu bili korektni prema meni

Luka Miletić u Međugorju se priključio Plavima s Grbavice
Armin Herć/fkz.ba

Stasiti stoper Luka Miletić, novi je igrač Željezničara. Nakon odličnih igara koje je pružao na Bilinom polju u posljednjih godinu i pol dana, za Miletića je uslijedila teška ozljeda i operacija, koje su ga na neko vrijeme udaljile sa zelenog travnjaka. 

U Čeliku i nisu baš imali razumijevanja za njega u tim trenucima, te je ugovor odlučio raskinuti putem arbitraže. No, nakon toga uslijedio je poziv Plavih s Grbavice.

"Kao prvo moram kazati da im je iznimno zadovoljstvo što sam došao u veliki klub kakav je Željezničar. Moram se zahvaliti treneru Osimu i cijelom stručnom stožeru što su mi ukazali povjerenje i doveli me u svoje redove. Nadam se da ću im se na terenu znati zahvaliti", govori Luka Miletić za hercegovina.info.

Zašto je došlo do odlaska iz Čelika?

"S Čelikom sam raskinuo putem arbitraže, zbog neizmirenih dugovanja kluba prema meni. Moram kazati da klub nakon moje ozljede i nije bio baš korektan rema meni, no unatoč svemu, Čeliku se zahvaljujem na lijepim trenucima koje sam proveo u Zenici."

Kakva su očekivanja od onoga što te čeka na Grbavici?

"Najvažnije mi je da budem zdrav nakon ozljede i operacije, koje su iza mene. Trudit ću se maksimalno na svakom treningu i svakoj utakmici da opravdam povjerenje koje mi je dano", kazao je Miletić za hercegovina.info.